Iedereen wil een gezond en gelukkig leven. Een belangrijk onderdeel van gezondheid is het zo goed mogelijk omgaan met je mogelijkheden en beperkingen. Ziekte en beperkingen zijn namelijk niet altijd te voorkomen of te genezen. Het maakt dan enorm uit hoe jij of je omgeving hiermee omgaat: dat kan een wereld van verschil betekenen.

Van jongs af aan weet ik dat ziekte en sterven ook bij het leven horen. Als bij ons thuis een huisdier dood ging, dan moesten we het zelf uit het hok halen en begraven. Dat heb ik als heel waardevol ervaren. Het hoort er allemaal bij.

Dementie is een verzamelnaam van hele diverse problemen in het functioneren van de hersenen. Genezing is nog niet mogelijk, toch is het mogelijk om wat te doen voor iemand: steun geven, opvangen, zorgen. Ik wil een bijdrage leveren aan een goede gezondheid voor mensen met dementie, maar óók voor hun familie en vrienden.

Waardevol en belangrijk om te doen, maar het is belangrijk om ook goed voor je eigen gezondheid te blijven zorgen. Dat kan door je zorgen met iemand anders te delen. Mogelijk spelen er nog veel vragen over de zorg of gezondheid van jezelf, partner of vriend.

Zoek je steun en advies? Dat kan ik bieden.

Samen kijken we naar je dagelijkse leven, zorgen en knelpunten, mogelijkheden en grenzen.

Diensten

Individuele gesprekken

- huisbezoek of andere locatie € 55,- per uur  (+ boven 30 km; € 0,20 / km) 

- Telefonisch € 45,- per uur

- Telefonische knipkaart, 2 uur € 80,- 

Vriendin met dementie

Voor particuliere zorg
regio Gouda

Voor zorgorganisaties
landelijk

06 20 52 58 75
mail@jopkekruyt.nl
www.jopkekruyt.nl

­